هنرآموز صنايع غذايي - حيطه تخصصي

کتاب جامع استخدام هنرآموز صنایع غذایی - حیطه تخصصی بر اساس آخرین تغییرات دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش که توسط سازمان سنجش اعلام شده است، به روزرسانی شده است.

مولفین انتشارات آرسا، نکته های مهم منابع آزمون را گردآوری کرده و جهت خودآزمایی، تست های مرتبط با سرفصل نیز اضافه کرده اند.

این کتاب شامل نکات و چکیده کتاب های زیر است:
- فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
- تولید فرآورده های لبنی
- تولید کمپوت و کنسرو
- تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
- روغن کشی میوه و دانه های روغنی
- تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی)
- دانش فنی پایه (صنایع غذایی)
- دانش فنی تخصصی (صنایع غذایی)
- آب، خاک و گیاه

عنوان کتاب هنرآموز صنايع غذايي - حيطه تخصصي
نویسنده مولفين آرسا
مترجم
تعداد صفحه 0

کتاب جامع استخدام هنرآموز صنایع غذایی - حیطه تخصصی بر اساس آخرین تغییرات دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش که توسط سازمان سنجش اعلام شده است، به روزرسانی شده است.

مولفین انتشارات آرسا، نکته های مهم منابع آزمون را گردآوری کرده و جهت خودآزمایی، تست های مرتبط با سرفصل نیز اضافه کرده اند.

این کتاب شامل نکات و چکیده کتاب های زیر است:
- فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
- تولید فرآورده های لبنی
- تولید کمپوت و کنسرو
- تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
- روغن کشی میوه و دانه های روغنی
- تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی)
- دانش فنی پایه (صنایع غذایی)
- دانش فنی تخصصی (صنایع غذایی)
- آب، خاک و گیاه