انتشارات آرسا / كارشناس تغذيه

در اداره‌ها، كارشناسان تغذيه وظايف مختلفي بر عهده دارند كه عمدتاً شامل مشاوره تغذيه‌اي، آموزش، و نظارت بر كيفيت غذا و بهداشت محيط‌هاي غذاخوري است. اين متخصصان با ارائه برنامه‌هاي غذايي مناسب، به ارتقاي سلامت كاركنان كمك مي‌كنند و در پيشگيري از بيماري‌هاي مرتبط با تغذيه نقش دارند.
وظايف اصلي كارشناس تغذيه به شرح زير است:
ارزيابي وضعيت تغذيه‌اي - طراحي برنامه‌هاي غذايي - ارائه مشاوره و آموزش - پيگيري و نظارت - تحقيق و پژوهش.